ADAM & EVE 5*


 
 
Belek - Adam & Eve 5*
 
 

 

Lokacija: Nalazi se u Beleku na svojoj plaži. Udaljen je oko 1km od centra Beleka, oko 45km od centra Antalije i oko 35km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci: Adam & Eve se razlikuje od drugih hotela po specifičnom dizajnu i idealno je mesto za parove koji žele romantični medeni mesec. Resort je otvoren 2006. godine, a poslednji put renoviran 2014. Prostire se na 100.000m². Ima 476 soba i 68 vila soba (452 Design sobe od 64m², 6 soba za osobe sa posebnim potrebama, 16 apartmana od 120m² i 2 kraljevska apartmana).Tu su još glavni restoran, poslastičarnica, Italian Lounge, 7 à la carte restorana (Mezes, Steakhouse, Eros, Şark-I, Arrigato, Blind (večera u potpunom mraku) i Basilico), 7 barova (Cheer, Sunset, Regular, Artium, Beach, Show Center , Lab Disco).

Hotel je predviđen za boravak samo odraslih osoba starijih od 16 godina

PlažaHotel ima svoju 300m dugu peščanu plažu sa jednim dokom. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju.

Plaća se: iznajmljivanje posebnih paviljona na plaži

Smeštaj: 

Design sobe imaju: balkon, sofu na balkonu, garderober, parno kupatilo za 2 osobe, plazma TV, SAT TV i radio, mini bar, sef, papuče i bademantil (na zahtev), Wi-Fi. Sve sobe, osim soba za osobe sa posebnim potrebama, imaju jacuzzi.

Plaća se: telefon, maxi bar, room service.

Većina soba ima bočni pogled na more. Za sobe specijalne kategorije kontaktirajte agenciju. Sve sobe su za nepušače.

 Hrana i piće: Usluga u hotelu je Ultra All inclusive, samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera i ponoćna užina, dijetalni meni, poslastičarnica od 16h do 19h, Food Corners: užina,  sladoled, kolači, topli i hladni napici tokom dana na raznim lokacijama u hotelu, lokalna i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića. Secret Bistro: kasna večera i rani doručak.

Plaća se: flaširana vina i pića, premium pića, degustacija vina, à la carte restorani i ostalo van koncepta.

Sport i zabava: Hotel ima 5 otvorenih bazena, zatvoreni bazen sa toplom vodom (od 01. novembra do 31. marta), gimnastika u vodi, step aerobic, stoni tenis, boćanje, odbojka na plaži, mini fudbal, aerobik u vodi, pilates, joga, skvoš (oprema i teren), diskoteka, specijalne muzičke predstave i gostovanja, živa muzika, disco lab, DJ gostovanja.

Plaća se: časovi tenisa, teniski teren sa osvetljenjem (uz rezevaciju), svi sportovi na vodi, bilijar, kuglanje, internet cafe, video igre. 

Spa & wellness: Health & Wellness centar se prostire na 5.500m2. U okviru njega može se koristiti: fitness centar, aromaterapija, parno kupatilo, zona za inhalaciju, finska sauna, šok bazen, ruska sauna, jacuzzi sa hidro terapijama, tursko kupatilo.

Plaća se:  specijalna turska kupatila, masaže i terapije, nega lica i tela, manikir, pedikir.

 

Program putovanja: 

1. danBeograd – Antalija Sastanak putnika na aerodromu «NikolaTesla», dva sata pre leta. Transfer do hotela. Slobodno vreme. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Noćenje.

 

2.– 21. dan: Antalija, Alanja, Belek, Side, Kemer

Doručak. Boravak u hotelu na bazi izabrane i plaćene usluge. Vreme predviđeno za odmor, individualne aktivnosti i fakultativne izlete. Noćenje.

 

7.-22. dan: Antalija – Beograd

Doručak ili lanč paket (u slučaju ranijeg leta).Transfer do aerodroma. Kraj programa. 

 

 Cenovnik:

Cena aranžmana su po osobi u evrima (Plaćanje u dinarima po srednjem kursu za NBS na dan uplate)

 

POLAZAK 16.06-
26.06
23.06-
03.07
01.07-
11.07
11.07-
21.07
21.07-
31.07
04.08-
14.08
11.08-
21.08
15.08-
25.08
22.08-
01.09
05.09-
15.09
22.09-
02.10
Dvokrevetna ULTRA
ALL INCLUSIVE
1,394 1,405 1,621 1,673 1,673 1,673 1,673 1,673 1,603 1,499 1,397

Treća osoba

1,059 1,070 1,225 1,261 1,261 1,261 1,261 1,261 1,212 1,130 1,065
Jenokrevetna 1,961 1,973 2,292 2,369 2,369 2,369 2,369 2,369 2,264 2,125 1,961
                       

Cene su izražene u EUR po osobi, kao jedinstvena cena aranžmana (sve uključeno po programu putovanja) sa uračunatim popustom od 30% za rezervacije napravljene do 31/03/2021 sa minimalnom uplatom od 50% od ukupnog iznosa

Jedinstvena cena putovanja obuhvata:

·    Avio prevoz čarter letom na relaciji Beograd-Antalija-Beograd

·    Avio takse trenutno 38€ (23€ taksa aerodroma Nikola Tesla, 15€ taksa aerodroma u Antaliji). YQ taksa (aviokompanijska doplata za gorivo) je promenljiva i doplaćuje se u slučaju povećanja cene goriva pred realizaciju leta). Sve takse se plaćaju u agenciji uz aranžman, najkasnije 15 dana pred put (plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS, podložne su promenama i ne mogu se platiti u ratama). Takse važe za odrasle i decu stariju od 2 godine.

·    Transfer aerodrom Antalija-hotel-aerodrom Antalija

·    4-21 noćenja na bazi izabrane usluge u hotelu, prema uplaćenom aranžmanu

·    Usluge predstavnika u Turskoj

U cenu aranžmana nije uračunato:

 • PCR test.

 

Vlada Republike Turske je odlučila da je putnicima svih nacionalnosti koji putuju u Tursku počevši od 29.12.2020. do 26.05.2021. potreban negativan PCR test za ulazak u zemlju. Kriterijumi su sledeći:

-       PCR test ne sme biti stariji od 72 sata od trenutka uzimanja uzorka pre planiranog leta;

-       Deca uzrasta do 5,99 godina u trenutku ulaska u Tursku nisu u obavezi da prilože negativan PCR test;

-       U slučaju pozitivnog rezultata testa moguća je refundacija samo dela aerodromskih taksi (uslov avio kompanije) i jednog dela hotelskog smeštaja (iznos dostavlja ino partner)

 

Od 20. decembra 2020. godine licima koja dolaze u Republiku Srbiju, dozvoljen je ulazak samo ako poseduju negativan PCR test ne stariji od 48 časova.

-  Državljanima Republike Srbije koji ne poseduju negativan PCR test, izdat od strane referentne laboratorije države iz koje dolaze određuje se mera karantina u kućnoj izolaciji u trajanju od 10 dana.

-  Državljani Republike Srbije koji ne poseduju negativan PCR test mogu se testirati na lični zahtev po povratku u Srbiju, te u slučaju negativnog testa mera izolacije prestaje da važi.

- Negativan PCR test kao uslov za ulazak u Republiku Srbiju ne primenjuje se na maloletna lica starosti do 12 godina, ako roditelj, staratelj ili drugo lice koje je u pratnji deteta poseduje negativan PCR test, ukoliko je potreban.

- Svi putnici koji nisu državljani Republike Srbije su u obavezi da prilikom ulaska u Republiku Srbiju prilože negativan PCR test.

 

PCR test u Republici Srbiji je moguće zakazati i preko sajta ezakazivanjepcr.euprava.gov.rs. Testiranje može da se zakaže za najviše pet članova porodice, ukoliko željena laboratorija prima više lica u istom terminu. Testiranje može da se zakaže za državljane Republike Srbije, strane državljane sa prijavljenim boravkom u Republici Srbiji i za strane državljane bez boravka (turiste). PCR testiranje na lični zahtev se plaća. Cena testiranja za građane Republike Srbije i strana lica sa prijavljenim boravkom u Republici Srbiji iznosi 9.000,00 rsd. Cena testiranja za strana lica bez prijavljenog boravka iznosi 18.000,00 rsd.

Ove odluke vlada su promenljive i u bilo kom momentu mogu biti suspendovane ili izmenjene.

 • Putno zdravstveno osiguranje ( OBAVEZNO  je da svi putnici obezbede putno zdravstveno osiguranje sa pokrićem COVID-19) . Troškovi pregleda i lečenja u inostranstvu su izuzetno visoki.
 • Fakultativne izlete
 • Individualne troškove
 • Deca do 2 godine plaćaju 30€, nemaju mesto u avionu, ni sopstveni ležaj u hotelu
 • Boravišne takse koje hoteli u Turskoj naplaćuju od 2020. god. gostima na recepciji u iznosu 1%  od aranžmana
 • Ostale nepomenute usluge
Uslovi plaćanja:
 

 Sve cene su izražene u eurima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan  je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.  Za rezervaciju je neophodna uplata avansa od najmanje 50% prilikom prijave (u slučaju da rezervacija nije potvrđena u roku od 48h ovaj iznos se vraća). Preostali iznos se plaća najkasnije 15 dana pre početka putovanja

 
Način plaćanja:
 
 • Avansno u gotovini, platnim karticama, čekovima ili preko računa. 50% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pred put.

 

 • Čekovıma građana sa mogućnošću odloženog plaćanja na 6 meseci, bez uvećanja cene aranžmana u našim poslovnicama. Prilikom rezervacije se plaća avans od 50% od ukupne cene aranžmana gotovinski, a ostatak čekovima u jednakim mesečnim ratama svakog 10, 20 i 30-og u mesecu.

  Napomena: Subagenti obavezno da se jave organizatoru pre rezervacije i provere uslove za uplate čekovima.

 • Platnım kartıcama (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express)

 

 • Plaćanje na rate bez kamate kreditnim karticama Banke Intesa (do 6 rata). Prilikom rezervacije se plaća avans od 50% od ukupne cene aranžmana gotovinski, a ostatak na rate.
 

 

 

VAŽNE NAPOMENE:

       Popusti za decu važe u pratnji minimum dve odrasle osobe, osim ako je drugačije naznačeno u cenovniku.

       Pomoćni ležajevi u sobama u kojima je moguć smeštaj za više od dve osobe mogu biti i fotelja ili sofa na razvlačenje manjih dimenzija od standardnog ležaja.

       Oznaka kategorije hotela u programu zvanično je utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora i ino-pratnera. Eventualne naknadne promene koje nisu poznate organizatoru ne mogu biti relevantne. Broj zvezdica u našoj brošuri hoteli nose po zvaničnoj nacionalnoj turskoj kategorizaciji.

       Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku. Agencija 1 A Travel proslediće Vaše zahteve i želje, ali nije u mogućnosti da garantuje za iste (spratnost, pogled, tip ležaja, tačno određena lokacija u okviru hotelskog kompleksa i slično, udaljenost od plaže, restorana itd., ukoliko u ponudi nije tačno i konkretno istaknuta vrsta i tip sobe). Slike soba u katalogu i na sajtu su date radi informacije. Većina hotela ima nekoliko vrsta soba, tako da smeštaj u hotelu ne mora biti u sobi sa slike. Smeštaj je u standardnim (dvokrevetnim) sobama, osim ako nije drugačije naglašeno.

       Sve sobe u svim hotelima u Turskoj u ponudi 1 A Travela su klimatizovane. Međutim, sistem klimatizacije je različit i zavisi od politike hotela i sezone. U pojedinim hotelima sobe nisu klimatizovane 24 časa dnevno. Hotelijeri zadržavaju pravo da u zavisnosti od vremenskih uslova klimatizaciju ograniče na određeni broj sati dnevno.

       Određeni broj hotela ima u ponudi sobe sa pogledom na more po posebnoj ceni ili uz odgovarajuću doplatu. Samo u tim hotelima 1 A Travel može garantovati smeštaj u sobi sa pogledom na more. U drugim hotelima takve sobe se dobijaju na upit i ne mogu se garantovati. Treba imati u vidu i činjenicu da su za hotele u Turskoj birana takva arhitektonska rešenja i oblici (lučni ili trouglasti) da što više soba bude okrenuto ka moru. Samim tim, sobe za koje je naglašeno da imaju pogled na more, u većini slučajeva imaju bočan pogled na more, ne direktan. Sobe sa francuskim ležajem postoje u određenom broju većine hotela i njihovo dobijanje se ne može garantovati. Određeni broj hotela u svom sastavu ima deo soba u okviru glavne zgrade, drugi deo u klubu ili aneksu. Ako je cenovnikom naglašena lokacija sobe, onda je ona garantovana, ako nije, onda se ona ne može garantovati i važi pravilo "Run of house", odnosno recepcija određuje lokaciju sobe prema raspoloživosti u trenutku stizanja gostiju.

       Predviđen ulazak u hotelske sobe je posle 14h prvog dana, a napuštanje soba poslednjeg dana najkasnije do 12h. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu nakon definisanog vremena iziskuje dodatna plaćanja koja se vrše direktno na recepciji hotela.

       U svim hotelima usluga je po principu samoposluživanja-izbor više jela po hotelskim terminima, osim ako nije drugačije navedeno i ugovoreno. Hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja putnika u nekim periodima servira meni, umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

       U slučaju večernjih i noćnih letova, u zavisnosti od raspoloživosti i dozvola avio kompanije, obrok u avionu zamenjuje obrok u hotelu. U slučaju kasnog večernjeg leta i stizanja u hotel nakon završene večere, prvi obrok je u avionu i većina hotela u tom slučaju ne služi večeru i ne nadoknađuje obrok poslednjeg dana. Sadržaj All Inclusive usluge, različit je od hotela do hotela i gosti počinju sa korišćenjem usluge od momenta prijave u hotel, a završavaju sa uslugom All Inclusiva prilikom odjavljivanja iz hotela, pa samim tim nije određena usluga kojom počinju i završavaju boravak, jer se uključuju u All Inclusive koncept hotela.

       Dress code je obavezan za vreme obroka u svim hotelima (zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu, formalan način oblačenja).

       Organizator putovanja zadržava pravo mogućnosti izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu) u zavisnosti od objektivnih okolnosti.

       Vreme trajanja transfera od aerodroma Antalija do hotela, zavisi i od broja putnika koji imaju transfer do različitih hotela u istoj regiji.

       Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu i dužan je da prilikom prijave na putovanje u prodajnom mestu dostavi broj pasoša. Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Agencija ne ceni validnost putne isprave, ne snosi odgovornost za validnost iste i nije odgovorna u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku prelazak. U slučaju ne dobijanja vize smatra se da je putnik odustao od putovanja, a troškovi na ime odustanka se naplaćuju prema Opštim uslovima putovanja.

       Vremena leta su podložna izmenama u zavisnosti od uslova u saobraćaju (raspoloživost aviona kod avio-kompanije, opterećenost beogradskog i odredišnog aerodroma) koji u letnjoj sezoni mogu biti otežani. Vreme leta se potvrđuje dva dana pred put i o njemu se putnici potom i obaveštavaju. Vreme leta za povratak se putnicima saopštava od strane predstavnika lično, ili putem oglasne table, najčešće jedan dan pre povratka. Molimo putnike da sva vremena provere u agenciji ili sa agencijskim predstavnikom. Cena putovanja se obračunava po broju ostvarenih noćenja. Kao početak aranžmana računa se trenutak poletanja iz Beograda, a kao kraj aranžmana poletanje iz Turske. Agencija je u obavezi da ova poletanja obavi u danima navedenim u programu. U broj dana naveden u programu su uračunati prvi (dan polaska) i poslednji dan (dan povratka). Svi datumi polaska i povratka su upisani u tabelama cenovnika. Na čarter letovima ne postoje klase sedišta kao na redovnim linijama. Nije moguće unapred rezervisati određeno sedište u avionu.

 

·             Dokumentacija za putovanje (vaučeri i avio karte) preuzima se u agenciji, 2 dana pre datuma polaska.

 

       Putnici mogu nositi do 23 kg prtljaga koji se predaje prilikom čekiranja i jednu torbu kao ručni prtljag. U ručnom prtljagu nisu dozvoljene makazice, manikir setovi i drugi oštri metalni predmeti, kao ni bilo koja vrsta tečnosti, što je propisano pravilima reda i poslovanja svih avio kompanija. Organizator putovanja ne preuzima odgovornost za izgubljeni, oštećeni ili ukradeni prtljag. Sva svoja prava u vezi sa prtljagom koji je izgubljen ili oštećen, putnik ostvaruje obraćajući se direktno prevozniku ili pružaocu usluge smeštaja, prema međunarodnim ili domaćim propisima i važećim uzansama.

       Osoblje avio-kompanije ima pravo da po sopstvenoj proceni ne dozvoli ukrcavanje trudnici, osim ako ona ima potvrdu od lekara kojom se potvrđuje da je sposobna za let avionom. Te potvrde imaju rok važenja, pa na to treba obratiti pažnju kako prilikom polaska na put, tako i prilikom povratka.

 

       Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta u organizaciji ino-partnera.

 

Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja za kategoriju licence A40, po polisi br. IN-0000003, počev od 01.10.2020. godine, kod osiguravajuće kuće GLOBOS OSIGURANJE a.d.o. Beograd.
Garancija putovanja se aktivira kod GLOBOS OSIGURANJA 

 
 

AGENCIJA AEROTURS

Garancija putovanja

Opšti uslovi putovanja

TA Aero Turs Niš

Opšti uslovi putovanja