Items filtered by date: Wednesday, 20 March 2019

Ova vila ima odličnu poziciju, nalazi se nedaleko od glavnog trga i u centru svih dešavanja u letovalištu. U blizini vile je veliki broj taverni, kafića, prodavnica, picerija... U ovoj vili imamo 1/5 apartman, koji je veoma komforan i kompletno opremljen: kuhinja sa šporetom i velikim frižiderom, klima uredjaj, LCD, kupatilo sa toaletom i tuš kadom, terasa sa garniturom sa sedenje. Preporučujemo ga kako porodicima sa decom, tako i mladima.

Published in Hanioti

Vila Fanis

20 Mar 2019

Prednost vile Fanis je idealna lokacija, blizina plaže, u samom srcu Haniotija, nedaleko od glavnog trga. Preko puta vile se nalazi pekara, a nedaleko od vile je mini market, taverne, restorani brze hrane, picerija, poslastičarnica... jednom rečju sva dešavanja. Vila sadrži studije i apartmane za smeštaj 3-5 osoba sa kompletno opremljenom kuhinjom (mini-štednjak), kupatilom i prostornim terasama sa garniturom za sedenje. Do početka sezone, vila će biti delimično renovirana, što će svakako doprineti boljem komforu i kvalitetu same vile. Parkiranje automobila je na javnom parkingu.

Published in Hanioti

Vila Stelios

20 Mar 2019

Vila se nalazi na oko 20 metara udaljenosti od plaže i oko 120 metara od centra Haniotija. Vila Stelios poseduje studije za dve osobe i apartmane za tri, apartmane za četiri i apartmane za pet osoba. Svi studiji i apartmani su klimatizovani (uz doplatu), poseduju kuhinjski deo opremljen za predviđen broj osoba, TWC, TV, terase opremljene garniturom za sedenje i mogućnost parkinga ispred zgrade.

Published in Hanioti

Vila Nataša

20 Mar 2019

Vila se nalazi na oko 100 metara udaljenosti od plaže i 50 metara od centa Haniotija. Vila poseduje studije i apartmane za dve osobe, apartmane za tri osobe i apartmane za četiri osobe. Svi studiji i apartmani su klimatizovani (bez doplate), poseduju kuhinjski deo opremljen za predviđen broj osoba, TWC, TV, terase i lift u zgradi kao i mogućnost parkinga ispred zgrade.

Published in Hanioti

Delfin Duplex

20 Mar 2019

DELFIN DUPLEX se nalazi na idealnoj poziciji u mestu Hanioti. Ispod glavnog trga, prema moru, na 30 metara od plaze, nalazi se duplex Delfin. Sa jedne strane ovog kompleksa je perfektno sredjeno dvoriste, dok se sa druge strane nalazi park kao i setaliste koje vodi ka plazi. Duplex se nalazi na prvom spratu i pruza nezaboravan pogled sa jedne terase na park i pogled ka moru, dok druga terasa pruza pogled ka prelepo sredjenom dvoristu.U neposrednoj blizini se nlazi supermarket, pekara, apoteka, mnostvo restorana i kafe barova, kao i butika i prodavnica suvenira. Centralni gradski trg je na nepunih 50 metara od ovog duplexa. Izuzetna lokacija ovog duplexa pruza mogucnost nezaboravnog odmora kako porodicama, tako i parovima i vecem drustvu.

Published in Hanioti
Page 1 of 2

AGENCIJA AEROTURS

Garancija putovanja

Opšti uslovi putovanja

TA Aero Turs Niš

Opšti uslovI putovanja