Lacio Hammamet 4*

TUNIS je jedna od najmanjih zemalja Afrike i nalazi se na severo-istoku Afričkog kontinenta u centru Mediteranskog basena. Morska obala Tunisa je razuđena na oko 1300 km. Duž obale su raspoređeni najveći gradovi i naselja, u kojima živi preko 60% stanovništva. Najznačajniji i najveći gradovi na moru su: Tunis, Sfaks, Sus, Bizerta, Tabarka, Nabel, Hamamet, Mahdia, Gabes. To su ujedno i velike komercijalne,putničke i ribarske luke, kao i najznačajniji turistički centri. U Tunisu će podjednako uživati turisti svih starosnih uzrasta i u svako godišnje doba. Sezona kupanja u moru traje od maja do kraja oktobra, a blaga klima tokom zimskih meseci je idealna za šetnje, rekreaciju, obilaske i izlete, kao i uživanje u udobnostima hotela i kupanje u hotelskom bazenu.
 
 
 

LAICO HAMMAMET

Lokacija Hotel je udaljen oko 10km od centra Hammameta, oko 90km od aerodroma u Monastiru, oko 70km od aerodroma u Tunisu.

 

Opšti podaci Luksuzan hotel smešten je u zalivu Hammamet i ima dva bazena, tržni centar, sportske sadržaje, dečije igralište, mini club. Internet je dostupan u celom objektu i besplatan je za goste hotela.

Plaća se: čuvanje dece.

 

Plaža Hotel Laico Hammamet poseduje sopstvenu peščanu plažu, od koje ga deli ulica. Suncobrani i ležaljke se ne plaćaju.

 

Smeštaj Sve standardne sobe sadrže kupatilo, terasu ili balkon, mini bar, SAT TV, internet, klimu, sef, telefon, fen, toaletni pribor, bade mantil.

 

Hrana i piće Usluga u hotelu je All Inclusive – samoposluživanje (izbor više jela po hotelskim pravilima) – doručak (06:30 – 10:00), kasni doručak (10:30 – 11:30), ručak (12:30 – 14:30), večera (19:00 – 21:30), užine, čaj, kolači u različito doba dana na raznim lokacijama. Uključena su i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića (Pool bar, Beach bar, Flouka bar).

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.

 

Ostali sadržaji Menjačnica, servis za pranje i peglanje veša, konferensijske sale, salon lepote.

 

Sport i zabava Hotel ima dva bazena, jedan unutrašnji i jedan spoljašnji. Od sportova, na raspolaganju su: tenis, košarka, odbojka na plaži, gimnastika u vodi, aerobik, ping-pong, animacije, pikado, karaoke.

Plaća se: teretana, sportovi na vodi, fitness centar.

 

Spa & wellness


Plaća se:
 tursko kupatilo (hamam), masaže, tretmani.

 

AGENCIJA AEROTURS

Garancija putovanja

Opšti uslovi putovanja

TA Aero Turs Niš

Opšti uslovi putovanja