NOVA GODINA PARIZ

                             

 

 Nova godina - Pariz

 

                                                                                         

5 dana / 4 noćenja

-AVIONOM-

                                                                 

 

 

 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

 

 

 Polazak: 30.12.2021. / Povratak: 03.01.2022.
5 dana (4 noćenja)- avionom 

1.dan (30.12.2021.) BEOGRAD–PARIZ Sastanak putnika na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” ispred šaltera KonTiki u 04:30 časova. Poletanje za Pariz u 06:45 časova (Let JU310). Sletanje u Pariz na aerodrom “Šarl de Gol” u 09:20 časova. Odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom: Opera, Trg Vandom, Luvr, Trg Konkord, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trokadero, Ajfelova kula, Hotel Invalida, ostrvo Site, Katedrala Notr-Dam. Smeštaj u hotelu. Slobodno vreme za individualna razgledanja ili fakultativno krstarenje Senom. Noćenje.

2.dan (31.12.2021.) PARIZ Doručak. Slobodno vreme ili individualna poseta Diznilendu. Individualni doček Nove godine. Noćenje.

3.dan (01.01.2022.) PARIZ  Doručak. Slobodno vreme ili fakultativna pešačka tura. Noćenje.

4.dan (02.01.2022.) PARIZ Doručak. Slobodno vreme ili fakultativna poseta Versaju. Noćenje.

5.dan (03.01.2022.) PARIZ–BEOGRAD. Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet u Luvr. Transfer do aerodroma. Poletanje za Beograd u 20:35 časova (Let JU315). Sletanje u Beograd u 22:55 časova.

 

Polazak: 31.12.2021. / Povratak: 03.01.2022.
4 dana (3 noćenja)- avionom

1.dan (31.12.2021.) BEOGRAD–PARIZ Sastanak putnika na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” ispred šaltera KonTiki u 04:30 časova. Poletanje za Pariz u 06:45 časova (Let JU310). Sletanje u Pariz na aerodrom “Šarl de Gol” u 09:20 časova. Odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom: Opera, Trg Vandom, Luvr, Trg Konkord, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trokadero, Ajfelova kula, Hotel Invalida, ostrvo Site, Katedrala Notr-Dam. Smeštaj u hotelu. Slobodno popodne za individualna razgledanja ili fakultativno krstarenje Senom. Individualni doček Nove godine. Noćenje.

2.dan (01.01.2022.) PARIZ  Doručak. Slobodno vreme ili fakultativna pešačka tura. Noćenje.

3.dan (02.01.2022.) PARIZ Doručak. Slobodan vreme ili fakultativna poseta Versaju. Noćenje.

4.dan (03.01.2022.) PARIZ–BEOGRAD. Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet u Luvr. Transfer do aerodroma. Poletanje za Beograd u 20:35 časova (Let JU315). Sletanje u Beograd u 22:55 časova.

 

OPŠTE INFORMACIJE

 

Hotel se nalazi u modernom, poslovnom delu Pariza, u četvrti La Defense. Udaljen je 1.5km od tržnog centra Les 4 Temps, 3.5km od Trijumfalne kapije, 4km od Jelisejskih polja, 3km od Kongresne palate. U blizini hotela nalazi se metro stanica Esplanade de la Defense ( Metro linija br.1, sa kojom se direktno može prevesti do skoro svih najznačajnijih atrakcija Pariza). Hotel raspolaže sa 286 soba, ima restoran, bar, 2 sale za sastanke (doplata za korišćenje). Svaka soba ima kupatilo (tuš), klimu, TV sa kablovskim programom, telefon, pristup wifi internetu, fen za kosu. Sobe su male površine (ukupno sa kupatilom oko 10-13m2) i namenjene nepušačima. Doručak je kontinentalni i služi se po principu samoposluživanje.

www.accorhotels.com/gb/hotel-0771-ibis-paris-la-defense-centre/index.shtml 

 

STANDARDNA SOBA | NOĆENJE SA DORUČKO

noći 4     3
Prijava 30.12  31.12
Odjava 03.01  03.01
Status    
Dvokrevetna po osobi
Jednokrevetna

 CENA: od 649€

CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA
(Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom Srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate)

Dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem na upit.


Jedinstvena cena putovanja obuhvata: prevoz avionom na relaciji Beograd-Pariz-Beograd, transferi autobusom aerodrom-hotel-aerodrom, smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 3*, na bazi 4 noćenja sa doručkom (samoposluživanje), panoramsko razgledanje grada, usluge vodiča na srpskom jeziku na destinaciji i troškovi organizacije putovanja, avio-takse u trenutku pravljenja putovanja od 89,60 evra. Konačan iznos avio-taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.

U cenu putovanja nije uračunato: obavezna gradska taksa, koja se plaća u hotelu u iznosu od 1.65 evra po danu i po osobi, fakultativni izleti i posete (obavezno prijavljivanje u agenciji za Versaj i Luvr) i putno zdravstveno osiguranje, koje pokriva i lečenje Covida.

FAKULTATIVNI IZLETI:

VERSAJ: Poseta velelepnom dvorcu izgrađenom u XVII veku, sedištu francuske monarhije od 1682. godine, kada je Luj XIV preselio dvorsku svitu i vladu iz Pariza u Versaj, pa sve do revolucije 1789. godine. Pre svrgavanja Luja XVI sa vlasti, dvorac je bio najluksuznija kraljevska palata u Evropi. Obilaze se: Veliki kraljevski apartman, Kraljičini apartmani i Dvorana ogledala. Povratak u Pariz. U cenu je uključeno: grupna ulaznica za Versaj, odlazak i povratak vozom i metroom u pratnji vodiča, kao i lokalni vodič u Versaju na srpskom jeziku. Cena izleta 65 evra.

KRSTARNJE SENOM: Sastanak sa vodičem i odlazak na krstarenje Senom panoramskim brodom. To je jedan od najlepših načina da se Pariz doživi na romantični način. Povratak u hotel. U cenu je uključeno: grupna ulaznica za krstarenje Senom, uz pratnju vodiča na srpskom jeziku. Cena izleta: 15 evra.

PEŠAČKA TURA- NAJSTARIJI DELOVI PARIZA: Sastanak sa vodičem i poseta najstarijim delovima Pariza: Montmartre, Crkva Sacre Coeur (najposećenija tačka Pariza, koja dominira gradom svojom belinom i položajem), najstariji vinograd okružen uskim ulicama u kojima su živeli i stvarali najpoznatiji slikari 19. i 20. Veka, Place Tertr najromantičniji trg ovog grada, poslednja vetrenjača Pariza i legendarni Moulin Rouge. U nastavku poseta Latinskoj četvrti, Luksemburškom parku, Panteonu, Sorboni, Bulevaru St. Germain i katedrali Notre Dame. Povratak u hotel. U cenu je uključeno: vodič na srpskom jeziku. Cena izleta: 30 evra.

LUVR: Luvr je jedan od najvećih i najpoznatijih muzeja na svetu. Nalazi se na desnoj obali Sene. U muzeju je izloženo skoro 35.000 predmeta od praistorije do 19.veka. Stalna postavka je izložena na površini od 60.600 m2. Mogu se videti neka od najdragocenijih umetničkih dela svetske baštine: antičke skulpture Miloska Venera i Pobeda iz Samotrake, Da Vinčijeva Mona Liza, Žerikoov Splav meduze...Kratka šetnja vrtom obližnje Kraljevske palate (Palais Royal) sagrađene po nalogu kardinala Rišeljea, poklonjene potom kralju, u kojoj se danas nalazi sedište Državnog saveta Francuske. Luvr je najposećeniji muzej na svetu, radnim danima ga poseti 15.000 turista na dan, od čega su 65% strani turisti. U cenu je uključeno: grupna ulaznica za Luvr i lokalni vodič na srpskom jeziku u Luvru. Cena izleta 45 evra.

ROK ZA PRIJAVLJIVANJE I UPLATU AKONTACIJE JE 25. NOVEMBAR 2021. ILI DO POPUNE MESTA
Molimo putnike da poštuju datum za prijavljivanje i uplatu, zbog striktnih rokova plaćanja prema avio kompanijama i stranim partnerima. U protivnom, ne garantuju se ni mesta ni cena. Mole se putnici da provere tačno vreme leta dva dana pre polaska, na telefon 011/2098-000.

VAŽNE NAPOMENA:

• Za fakultativne izlete Luvr i Versaj, obavezno rezervacija i uplata u agenciji, prilikom plaćanja aranžmana! Izleti se rezervišu i plaćaju u agenciji u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom Srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate. Za realizaciju fakultativnog izleta potrebno je najmanje 20 učesnika.

• Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

• Putnici su u obavezi da  daju tačna imena i prezimena, onako kako je naznačeno u pasošu, prilikom pravljenja rezervacije. U protivnom, svaka kasnija promena podleže dodatnoj naplati od strane avio-kompanija, a troškove snose sami putnici.

• Vreme leta navedeno u detaljima leta je planirano lokalno vreme. O tačnom vremenu leta putnik će biti obavešten po dobijanju informacije od avio prevoznik, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja.

• Vremena letova su podložna promenama. Putnici će o tačnom vremenu leta biti obavešteni dva dana pre putovanja. Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju bilo kakvih promena leta od strane avio-kompanije.

• Usled promena cene goriva na tržištu nafte moguće je uvođenje doplate za gorivo, čiji iznos je podložan promeni do početka putovanja i važiće za sve prijavljene putnike. U cenu takođe nije uključeno obavezno međunarodno putno osiguranje.

Državljani Republike Srbije mogu ući u Francusku ako su u potpunosti vakcinisani jednom od sledećih vakcina: Pfizer, Moderna, AstraZeneca i Johnson & Johnson. Dokaz o vakcinisanju mora biti dostavljen, pod uslovom da je prošlo 7 dana od druge doze za Pfizer, Moderna i AstraZeneca, te 28 dana nakon jedne doze Johnson & Johnson vakcine. To se odnosi i na putnike koji su primili dve doze vakcine Sinopharm ili Sinovac nakon čega su primili treću - dopunsku dozu neke od mRNA vakcine (Pfizer ili Moderna). Ovi propisi važeći su na dan pravljenja programa, te je moguće da dodje do promena na dan putovanja.

•Za putovanje u Francusku potrebno je da putnici imaju popunjen obrazac-potvrdu o medjunarodnom putovanju:

www.interieur.gouv.fr/Actualites/L-actu-du-Ministere/Certificate-of-international-travel


  • Dodatne informacije, kao i obrasci izjava i formulari koje je potrebno popuniti, nalaze se na web stranici Ambasade Francuske Republike u Beogradu:

www.rs.ambafrance.org/Covid-19-najnovije-informacije-i-najcesće-postavljana-pitanja

OPŠTE NAPOMENE:
 

• Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po zvaničnom Srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate.
• Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja
• Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
• Krajnji rok za otkzivanje putovanja u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika koji je potreban za realizaciju programa 5 dana pre puta.
• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje ili ponudi putnicima mogućnost organizovanja individulanog putovanja za navedenu destinaciju uz promenu cene putovanja (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 15).
• Na letu Air Serbia dozvoljen je jedan prtljag maksimalne težine 23kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 8kg.
• Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
• Lokalna turistička agencija, organizator izleta, zadržava pravo promene datuma i vremena polaska na izlet. Cene fakultativnih izleta objavljene u programu važe ako se za iste prijavi 15 i više učesnika. Ukoliko je broj putnika manji, izlet se može organizovati, ali po nešto višoj ceni.
• Grupni autobuski transfer se odnosi na broj putnika veći od 15. Ukoliko je broj putnika manji od tog broja, dodatno se naplaćuje iznos za individualni transfer.
• Sadržaj fakultativnih izleta podložan je izmeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, promenom radnog vremena i slično).
• Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije KonTiki Travel & Service d.o.o.

USLOVI PLAĆANJA:
Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom Srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČINI PLAĆANJA:
Uplata akontacije od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put (u slučaju promene kursa dinara, nenaplaćeni deo podleže promeni- valutna klauzula):
• gotovinski
• čekovima građana do 6 mesečnih rata
• platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina)
• kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata
• kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata
• kreditnim karticama banke Societe Generale moguće je plaćati do 12 jednakih mesečnih rata
• preko računa
• kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom)
• administrativna zabrana (ako poslodavac/ firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa KONTIKI TRAVEL & SERVICE DOO)

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja za kategoriju licence A , po polisi br. IM – 0008717, pocev od 01.10. 2021. godine, kod osiguravajuce kuce GLOBOS OSIGURANJE a.d.o. Beograd.  Garancija putovanja se aktivira kod GLOBOS OSIGURANJA, pozivom na telefon + 381 11 20 20 444, prijavom pisanim putem ili telegramom na adresu GLOBOS OSIGURANJE, Beograd/Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina br 165 d ili na e mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..    

 

 

 

 

Program broj 1 od 15.11. 2021.  Licenca OTP 122/2021 od 13.10.2021.                                                                      Kategorija licence  A
Kon Tiki Travel &Service doo Beograd- Stari grad, Kolarceva br.3 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Organizator putovanja licenca OTP 12/2016 od 04.02.2016.god. ovlašćeni subagent Aero Turs Niš – OTP Licenca 45/2013

 

AGENCIJA AEROTURS

Garancija putovanja

Opšti uslovi putovanja

TA Aero Turs Niš

Opšti uslovi putovanja