Bansko (9)

Lion Bansko je kvalitetan hotel sa dobrom lokacijom. Udaljen je 400 m od gondole, 20 min hoda od starog centra grada.
Grand Hotel Bansko je jedan od najboljih, najpoznatijih i najtraženijih hotela u Banskom. Odlikuju ga odličan smeštaj, vrhunski spa centar i raznovrsna hrana u restoranu! Lociran je na samom ulasku u Bansko i udaljen je oko 1,5 km od gondole i svega 7 minuta hoda od centra Banskog.
Izuzetno lep porodični hotel smešten svega 400 metara od gondole – Grami Bansko. Nalazi se na odličnoj lokaciji, u blizini svih važnijih dešavanja u Banskom. Autentično opremljen, udoban i prijatan, sa ljubaznim domaćinom i izvrsnom hranom.
Prijatan i moderan porodični hotel, Friends Bansko 3* udaljen je 500 m od početne stanice gondole i par minuta hoda od glavne ulice u Banskom.
Odlično ocenjen hotel apartmanskog tipa, lociran na ulazu u Bansko, udaljen 450 m od centra i 2 km od gondole.
Apart hotel Pirin Place Bansko se nalazi 100 m od početne stanice gondole,u neposrednoj blizini raskrsnice i semafora.
Hotel Sport Bansko je jedan od najluksuzniji hotela u našoj ponudi. Nalazi se na ekskluzivnoj lokaciji, na samoj stazi, u neposrednoj blizini gondole. Iz hotela je moguće direktno izaći na stazu, a takođe je moguće vratiti se u hotel sa staze (ski in / ski out). Poseduje sopstveni ski centar…
Hotel se nalazi na 900 m od početne stanice gondole i 800 m je udaljen od centra grada.
Prelep porodični hotel smešten na reci Glažne (ulica Panayot Hitov br. 1) – Famil Bansko. Nalazi se na odličnoj lokaciji, u blizini hotela “Banderitsa” i udaljen je sedam minuta lagane šetnje do centra, udaljen 900 m od gondole. Opremljen sa stilom, udoban i prijatan, sa odličnim domaćinima, ovaj hotel, koji…

AGENCIJA AEROTURS

Garancija putovanja

Opšti uslovi putovanja

TA Aero Turs Niš

Opšti uslovi putovanja