Baita Nicolò - Livigno

Baita Nicolò Superior kat. je lociran 100 m od pešačke zone i nalazi se blizu ski lifta br.20  “Ski school area”. Od centralnog dela Livigna je udaljen 15 min hoda. Autobusko stajalište se nalazi 50 m od smeštaja. U blizini šaleta su brojne prodavnice i restorani.

DODATNI SADRŽAJ  

Mini kuhinja sa posuđem

Mini frižider

LCD Tv

 Skijašnica

Kupatilo sa tuš kabinom

 Privatni parking

 Besplatni Wi-Fi

 

Baita NicolòSuperior kat. je lociran 100 m od pešačke zone i nalazi se blizu ski lifta br.20  “Ski school area”. Od centralnog dela Livigna je udaljen 15 min hoda. Autobusko stajalište se nalazi 50 m od smeštaja. U blizini šaleta su brojne prodavnice i restorani.
Šalet raspolaže sa 3 jednosobna apartmana za smeštaj 4 osobe i jedan dupleks apartman za 6 osoba. Sve smeštajne jedinice sadrže opremljenu kuhinju sa mašinom za pranje sudova, rešoom, mikrotalasnom pećnicom, SAT TV, kupatilo sa fenom za kosu. Gostima je na raspolaganju besplatna skijašnica i privatni parking. Objekat nema garažu.

  • Jednosobni apartman br.1 za smeštaj 4 osobe – u prizemlju, 40 m2, sastoji se iz spavaće sobe sa francuskim ležajem i dnevnog boravka sa dvosedom na razvlačenje, opremljena kuhinja, kupatilo.
  • Jednosobni apartman br.2 za smeštaj 4 osobe – u prizemlju, 40 m2, sastoji se iz spavaće sobe sa francuskim ležajem i dnevnog boravka sa dvosedom na razvlačenje, opremljena kuhinja, kupatilo.
  • Jednosobni apartman br.3 za smeštaj 4 osobe – na 1. spratu, 40 m2, sastoji se iz spavaće sobe sa francuskim ležajem i dnevnog boravka sa dvosedom na razvlačenje, opremljena kuhinja, kupatilo.
  • Dupleks apartment br.4 za smeštaj 6 osobe – na 1. spratu, 60 m2, sastoji se iz jedne spavaće sobe sa francuskim ležajem, druge spavaće sobe sa dva odvojena ležaja i dnevnog boravka sa dvosedom na razvlačenje, opremljena kuhinja, kupatilo.

Adresa: Via Rin br. 94/ELivigno – prelep planinski gradić na 1800 mnv sa brojnim sadržajima, popularno i svetski poznato italijansko skijalište, bescarinska zona “duty free shop”, raj za kupoholičare… slažete se, dovoljno razloga da se ove zimske sezone odlučite baš za ovu skijašku destinaciju u Italiji. Smešten u kotlini, na samoj granici sa Švajcarskom, raspolaže sa ukupno 115 km staza, 28 % čine plave staze, 55 % crvene i 17 % crne staze. Ukupni kapacitet skijališta je 55.000 skijaša/sat.

Livinjo je jedna od najvećih i najviših skijaških regija u Italiji. Nastao je od tri sela koja su se vremenom spojila u jedinstvenu celinu, duž četiri kilometra dugačkog puta. Ovo izrazito skijaško mesto nalazi se u neposrednoj blizini švajcarske granice i St. Moritzaokruženo je sa obe strane padinama na kojima se prostire 115 km skijaških staza. Zahvaljujući nadmorskoj visini od 1.816 m, Livinjo ima dovoljno snega tokom cele zimske sezone, ali je uprkos tome opremljen mašinama za proizvodnju snega na više od 80% staza.
Za decu su tu snežni parkovi sa toboganima od snega, ski-škole i raznovrsna animacija i takmičenja.
Osim skijanja, dobra je ponuda i sadržaja zabavnog karaktera - lokala, restorana, karaoke barova i diskoteka. Treba znati i da Livinjo ima bescarinski status, pa se u gradu nalazi oko 200 duti-free prodavnica.

KARAKTERISTIKE SKI CENTRA

- Pokrajina: Lombardija
- Nadmorska visina mesta: 1.816 m
- Stanovništvo: 5.326
- Udaljenost od Beograda: 1.026 km
- Ukupna dužina staza: 115 km (početničkih 40 km,srednjih 55 km, teških 15 km)
- Ukupno ski staza: 78
      Crne staze: 12
      Crvene staze: 37
      Plave staze : 29
- Ski-liftova: 34
- Broj ski liftova:- Ukupno sedžnica: 14
- Ukupno vučnica: 15
- Kabina/gondola: 5
- Najvišlja stanica ski-lifta: 2.900 m
- Najniža stanica: 1.816 m
- Visinska razlika 1.084 m.

Cenovnik

INDIVIDUALNI CENOVNIK ***  SUPERIOR KATEGORIJA
Period /
Tip smeštaja
Ski pass besplatan Niska sezona Srednja sezona Visoka sezona Karneval Nova godina
           
Jednosob. app. za 2 osobe            
Jednosob. app. za 3 osobe            
Jednosob. app. za 4 osobe            
Duplex app. za 4 osobe            
Duplex apartman za 5 osoba            
Duplex apartman za 6 osoba            
Cene u sobi su izražene u evrima po smeštajnoj jedinici za 7 noćenja na bazi NAJMA,
osim u prvom periodu kada je za 7 noćenja na bazi NAJMA + BESPLATAN SKI PASS
  • Cena u tabeli uključuje korišćenje el. energije, gasa, grejanja, hladne i tople vode, SAT TV i posteljinu.
  • Cena u tabeli ne uključuje: Obavezno završno čišćenje apartmana, uz doplatu na licu mesta po smeštajnoj jedinici i to: studio – 45 €, jednosobni apartman – 60 €, dvosobni apartman – 70 €, trosobni apartman – 80 €
  •  Finalnim čišćenjem nije obuhvaćeno čišćenje kuhinjskog dela (grejne ploče, posuđa i frižidera). U slučaju da, kuhinjski deo, ostane neočišćen od strane gostiju, plaća se dodatno 25 € od depozita;
  • Obavezan depozit za najam apartmana 200 € po smeštajnoj jedinici – plaća se na licu mesta – keš/kreditnom karticom (VISA/MASTER CARD), tako što se blokiraju sredstva u iznosu depozita za određenu smeštajnu jedinicu. Sredstva na kartici se odblokiraju/depozit se vraća prilikom razduživanja apartmana, ukoliko nema oštećenja;
  • Garaža (na upit) – 70 € za nedelju dana

 

Ski & Sun Travel doo Niš A10, broj 510/2020 izdata od Agencije za privredne registre 21.12.2020. godine

 

 

 

AGENCIJA AEROTURS

Garancija putovanja

Opšti uslovi putovanja

TA Aero Turs Niš

Opšti uslovi putovanja