Sus - Jaz Tour Khalef 5*

TUNIS je jedna od najmanjih zemalja Afrike i nalazi se na severo-istoku Afričkog kontinenta u centru Mediteranskog basena. Morska obala Tunisa je razuđena na oko 1300 km. Duž obale su raspoređeni najveći gradovi i naselja, u kojima živi preko 60% stanovništva. Najznačajniji i najveći gradovi na moru su: Tunis, Sfaks, Sus, Bizerta, Tabarka, Nabel, Hamamet, Mahdia, Gabes. To su ujedno i velike komercijalne,putničke i ribarske luke, kao i najznačajniji turistički centri. U Tunisu će podjednako uživati turisti svih starosnih uzrasta i u svako godišnje doba. Sezona kupanja u moru traje od maja do kraja oktobra, a blaga klima tokom zimskih meseci je idealna za šetnje, rekreaciju, obilaske i izlete, kao i uživanje u udobnostima hotela i kupanje u hotelskom bazenu.
 
Jaz Tour Khalef 5*
 

 

Lokacija Hotel je udaljen oko 3km od centra Sousse-a, oko 20km od aerodroma u Monastiru, oko 140km od aerodroma u Tunisu.

 

Opšti podaci Hotel zauzima površinu od 100.000m2. Čini ga sedmospratna glavna zgrada i u ponudi ima 520 smeštajnih jedinica. Nalazi se na ulazu u grad Sousse, a pored dobre lokacije, može se pohvaliti i kvalitetnom uslugom. Gostima su na raspolaganju bazeni, restorani i raznovrsni sportski sadržaj.

Za decu tu su dva bazena, aqua park, igralilšte.

 

Plaža Hotel ima svoju peskovitu plažu. Suncobrani, ležaljke i peškiri su na raspolaganju gostima bez doplate. 

 

Smeštaj Hotel u ponudi ima 520 smeštajnih jedinica i sve imaju SAT TV, internet, klima uređaj, balkon ili terasu, sef, fen za kosu, ketler.

Standardne sobe
 su veličine oko 26m².
Porodične sobe su veličine oko 32m².

Plaća se: telefon, mini bar, room service.

 

Hrana i piće  Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine, sendviči, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel ima nekoliko restorana – The Buffet (glavni restoran), Jobi Beach, La Palmeraie i jedan à la carte restoran L’ Oliveraie. Gostima je na raspolaganju i nekoliko barova – Les Palmiers, Les Orangers, The Standard, The Terrace i The Beach Bar.  

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, à la carte restoran i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj itd.).

 

Ostali sadržaji Konferencijska sala, lekar na poziv, usluga pranja i peglanja veša, salon lepote, bankomat, menjačnica, rent- a-car.

 

Sport i zabava Hotel u ponudi ima 6 tobogana za decu, otvoreni bazeni sa morskom vodom (jedan je samo za odrasle), 2 dečija bazena, aerobic, gimnastiku u vodi, dnevne i večernje animacije, teretanu, teniski teren (obavezna je rezervacija), stoni tenis, odbojku na plaži, vaterpolo, boćanje, pikado.

Plaća se: sportovi na vodi.

 

Spa & wellness Sauna, parno kupatilo.

Plaća se: masaže.

 

 

 
 

AGENCIJA AEROTURS

Garancija putovanja

Opšti uslovi putovanja

TA Aero Turs Niš

Opšti uslovi putovanja