Budvanska rivijera je 35 km dugački dio obale Jadranskog mora u Crnoj Gori oko gradića Budve. Nalazi se približno u centru Crnogorskog primorja i centar je crnogorskog turizma. Na rivijeri se nalazi 12,5 km plaža. Ovdje se nalaze turistički centri Budva, Petrovac na Moru i Sveti Stefan.


Iskusite jogu na Zanzibaru uz detox program kao i aktivnosti, ekskurzije i najlepse plaze na koje vas vodi Bali Challenge na prelepom ostrvu u sred Indijskog okeana.

ALBANIJA

25.06-28.06.2021(2noćme)

 

 

 

Program putovanja:

Drač je najvažnija luka Albanije, nalazi se na severu zemlje me udaljen je 34 kilometra od Tirane. Drač ili na albanskom Durres je najstariji grad Albanije sa istorijom dugom više od 3000 godina me zbog toga je dom mnogih arheoloških nalazišta me zanimljivih lokaliteta.
Danas je Drač moderan grad sa oko 120 hiljada stanovnika me turistički centar sa novoizgrađenim zgradama, hotelima, ugostiteljskim objektima. U južnom delu grada, u kome se nalazi najvećme deo plaža, poslednjih godina izgrađen je veliki broj modernih hotela. Kao jedan od najbližih albanskih gradova Srbiji, Drač je među građanima Srbije jedno od popularnijih letovališta u Albaniji. 

 

DAN 1 25/26.06.2021./ Niš – Kruja – Drač

Okupljanje grupe na parkingu ispred T.C Roda-bivšme Merkator,Vizantijski Bulevar br.1 Niš. Polazak u 01:00h, vožnja autoputem ka Draču. Prelazak administrativne granice me vožnja autoputem uz kraće pauze za odmor me osveženje... Kraća pauza za šoping me razgledanje. Nastavak puta za Drač. Dolazak u Drač, smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor me uživanje na predivnoj peskovitoj plažme. Duž plaže, proteže se dugačko šetalište sa mnogim barovima, restoranima, prodavnicama….Noćenje. 

 

DAN 2 27.06.2021./Kruja-Tirana

Doručak. Slobodno vreme za odmor me uživanje. Fakultativno oolazak u srednjovekovnu Kruju. Obilazak jedne od najpoznatijih, a me najposećenijih destinacija u Albaniji. Kraća pauza za šoping me razgledanje. Polazak za Tiranu fakultativno, koja se nalazi na samo 40km od Drača. Panoramski obilazak prestonice Albanije: palata Nacionalnog muzeja,trg Skenderbega, Saborni Hram Vaskrsenja Hristovog, Državna Opera, Etem begova džamija, Predsednička palata…..Slobodno vreme u centru za šoping, individualno razgledanje…..Povratak u večenjim časovima u Drač. Noćenje. 

 

DAN 3 28.06.2021– Drač-Niš

Doručak. Slobodno prepodne za uživanje na jednoj od najlepših plaža jadranskog mora. U podne moguć fakultataivni panoramski obilazak Drača sa vodičem: bulevar Epidamn, amfiteatar rimskog cara Hadrijana, Villa Hill odakle se pruža predivan panoramski pogled na Drač. Kraće slobodno vreme za individualni obilazak, posetu jednom od značajnijih muzeja Albanija u Draču, šoping……U kasnim popodnevnim časovima polazak za Srbiju. Vožnja uz pauze za osveženje me odmor. Dolazak u Niš do ponoćme.

 

Aranžman obuhvata:

* organizovan prevoz na relaciji Niš-Drač-Niš * smeštaj u hotelu Albanian Star 4*, na plažme na bazi 2 noćenja sa doručkom se odnosi na prvu cenu
*druga cena je za smeštaj u nekom od hotela sa 3* na bazi 2 noćenja sa doručkom u Draču. 

 

Aranžman ne obuhvata:

*Tirana me Kruja fakultativno 15 eur
*Drač fakultativno 10 eur
* boravišnu taksu 2 eur po osobi(plaćanje se vršme u agenciji),deca do 6 god ne plaćaju boravišnu taksu
*city taksa 2 eur po osobi (plaćanje se vršme u agenciji)
* međunarodno putno zdravstvenio osiguranje

 

Popusti me doplate

Deca do 5.99 god uz dve punoplative osobe BESPLATNO!
Deca od 6-11.99 uz dve punoplative osobe 50%
Doplate: za 1/1 sobu: + 70% od cene aranžmana 

 

Način plaćanja

Načini plaćanja: -30% aranžmana prilikom rezervacije aranžmana,ostatak do 10 dana pred polazak,cena je za uplatu u celosti do polaska

Važno!!!Za prelazak granice KIM potrebna je lična karta,dok je za prelazak Albanske granice potreban pasoš. 

 

Program je rađen na bazi od minimum 15 putnika. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Raspored razgledanja se može menjati u zavisnosti od rasporeda rada muzeja, slobodnih termina po lokalitetima me vremenskih uslova. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja (redosledu me vremenu) usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (gužva na granici, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog lokaliteta predviđenog za obilazak, zakašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobraćaju, štrajkovi me slično). Agencija zadržava pravo otkaza aranžmana u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika najkasnije do 5 dana pred polazak na putovanje. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja agencije OTP 500/2020 kategorija A10.

HOTEL FLOWER SPA 5*

 

OPIS:

Hotel i spa centar Flower nalazi se u Golemu i nudi pogled na more. Besplatan bežični internet je dostupan u svim prostorijama. Ovaj objekat sa 5 zvezdica poseduje spa sadržaje i recepciju koja radi non-stop. Gosti se mogu opustiti u hidromasažnoj kadi i uživati u pogledu na vrt.

Sve sobe uključuju prostor za sedenje i flat-screen TV sa satelitskim kanalima. Smeštajne jedinice sadrže klima-uređaj, a pojedine imaju balkon. Gostima je na raspolaganju i radni sto.

Kontinentalni doručak se služi svakog jutra u hotelu Flower.

Tirana se nalazi na 43 km od hotela Flower, a Drač na 16 km. Najbliži aerodrom je Aerodrom Tirana, udaljen 44 km.

SADRŽAJ:

 • restoran
 • privatna plaža
 • WiFi u celom objektu 
 • bar
 • besplatan parking
 • bazen
 • spa i velnes centar
 • finkcionalan za invailde
 • posuga u sobi ( rum servis)

 CENE:

 

 

 

 

 

 

 

Važe opšti uslovi putovanja agecije Aeroturs koje možete pronaćme u meniju na našem sajtu.

Organizator Aeroturs licenca OTP br.250/2021  kategorija licence A10, polisa osiguranja 470000045791 od 25.11.2020

HOTEL AMARA HOTEL & SPA 5*

 

OPIS:

 

Smešten u Draču, na nekoliko koraka od plaže Drač, hotel Amara & SPA nudi smeštaj sa restoranom, besplatnim privatnim parkingom, sezonskim otvorenim bazenom i barom. 
Sa 4 zvezdice, hotel ima privatnu plažu, klimatizovane sobe sa besplatnim bežičnim internetom, svaka sa sopstvenim kupatilom.
Smeštaj nudi recepciju koja radi 24 sata i poslugu u sobi za goste. U hotelu su sobe opremljene radnim stolom i TV-om ravnog ekrana. Sobe hotela Amara Hotel & SPA opremljene su prostorom za sedenje.

SADRŽAJ:

 • restoran
 • uz plažu
 • WiFi u celom objektu 
 • bar
 • besplatan parking
 • bazen
 • finkcionalan za invailde
 • posuga u sobi ( rum servis)

 CENE:

 

 

 

 

 

 

 

Važe opšti uslovi putovanja agecije Aeroturs koje možete pronaćme u meniju na našem sajtu.

Organizator Aeroturs licenca OTP br.250/2021  kategorija licence A10, polisa osiguranja 470000045791 od 25.11.2020

HOTEL ALION 4*

 

OPIS:

 

 

Hotel Alion je smešten u Draču i raspolaže terasom, restoranom i barom. Ovaj hotel sa 4 zvezdice nudi klimatizovane sobe sa besplatnim WiFi internetom, ostavu za prtljag i usluge menjačnice. Svaka soba ima sopstveno kupatilo.

Sobe su opremljene radnim stolom i flat-screen TV-om. Sve sobe sadrže garderober.

Svakog jutra u hotelu Riva služme se kontinentalni doručak.

Raznovrsni obilasci me jednodnevni izleti do gradova Drač, Kroja me Tirana mogu se organizovati na zahtev me uz doplatu na recepciji.

Luka Drač se nalazi na 3,2 km, a Kavajska stena na 5 km od hotela Riva. Najbližme aerodrom je Međunarodni aerodrom Tirana Majka Tereza, udaljen 34 km. Prevoz od/do aerodroma dostupan je uz doplat

 

SADRŽAJ:

 • restoran
 • uz plažu
 • WiFi u celom objektu 
 • bar
 • besplatan parking

 CENE:

 

 

 

 

 

 

 

Važe opšti uslovi putovanja agecije Aeroturs koje možete pronaćme u meniju na našem sajtu.

Organizator Aeroturs licenca OTP br.250/2021  kategorija licence A10, polisa osiguranja 470000045791 od 25.11.2020

HOTEL TROPIKAL RESORT 4*

 

OPIS:

 

Objekat Tropikal Resort se nalazi u Draču, na 200 metara od plaže Drač me nudi smeštaj sa restoranom, besplatnim privatnim parkingom, sezonskim bazenom na otvorenom me barom. Raznovrsni sadržaji ovog objekta uključuju zajednički salon, vrt me privatni prostor na plažme. Gostima smeštajnog objekta na raspolaganju su recepcija koja radi non-stop, posluga u sobi me menjačnica.

Sve sobe za goste u ovom rizortu imaju prostor za sedenje, flat-screen TV sa satelitskim kanalima me sopstveno kupatilo sa tušem me fenom za kosu. Sobe za goste u objektu Tropikal Resort su klimatizovane me sadrže radni sto.

U smeštaju se služme kontinentalni ili doručak na bazi švedskog stola.

Objekat Tropikal Resort ima dečje igralište.

Luka Drač se nalazi na 8 km, a Kavajska stena na 2,6 km od rizorta. Najbližme aerodrom je Međunarodni aerodrom Majka Tereza u Tirani, udaljen 22 km od objekta Tropikal Resort. Uz doplatu je dostupna usluga organizovanog prevoza od/do aerodroma.

 

SADRŽAJ:

 • restoran
 • uz plažu
 • posluga u sobi
 • WiFi u celom objektu 
 • bar
 • besplatan parking
 • dva bazena

 CENE:

 

 

 

 

 

 

 

Važe opšti uslovi putovanja agecije Aeroturs koje možete pronaćme u meniju na našem sajtu.

Organizator Aeroturs licenca OTP br.250/2021  kategorija licence A10, polisa osiguranja 470000045791 od 25.11.2020

HOTEL BELLA VISTA 3*

 

OPIS:

Hotel Bella Vista nalazi se na samo 20 metar od mora i nudi privatni prostor na plaži sa ležaljkama za sunčanje i suncobranima. U hotelskom restoranu služe se mediteranski specijaliteti, a na raspolaganju je bar sa terasom. Korišćenje parkinga i WiFi interneta je besplatno.

Sve sobe hotela Bella Vista sadrže TV sa satelitskim kanalima me mini-frižider. Sopstveno kupatilo poseduje tuš me fen za kosu.

Doručak se služi svakog dana u hotelskom restoranu, dok ostali sadržaji uključuju perionicu veša, recepciju koja radi non-stop, lanč pakete i posebne menije dostupne na zahtev.

Centar Drača udaljen je 8 km. Tamo se nalazi Stari Rimski Amfiteatar, istorijski Dvorac kralja Zogua, Venecijanska kula i brojna druga istorijska nalazišta.

Stanica lokalnog autobusa nalazi se ispred objekta, dok do trajektne luke ima 7 km. Aerodrom Tirana udaljen je 30 km. Usluga organizovanog prevoza dostupna je uz doplatu.

 

SADRŽAJ:

 • restoran
 • uz plažu
 • porodična soba
 • WiFi u celom objektu 
 • bar
 • besplatan parking

 CENE:

 

 

 

 

 

 

 

Važe opšti uslovi putovanja agecije Aeroturs koje možete pronaćme u meniju na našem sajtu.

Organizator Aeroturs licenca OTP br.250/2021  kategorija licence A10, polisa osiguranja 470000045791 od 25.11.2020

HOTEL ESPANA 3*

 

OPIS:

Apart-hotel Espana smešten je direktno na peščanoj plaži u Golemu, na 7 km od centra Drača. Gosti mogu probati lokalnu hranu i picu u hotelskom restoranu i opustiti se na terasi u vrtu. Plaža je opremljena ležaljkama.

Sve klimatizovane sobe apart-hotela Espana poseduju besplatan bežmečni internet, konzole sa igricama me TV sa kablovskim kanalima. Pojedine sobe sadrže balkon. Iz svih soba pruža se pogled na more, planine ili vrt.

U sklopu objekta nalazi se zajednički TV salon. Pića se služe u hotelskom baru. Privatni parking se može besplatno koristiti. U sklopu objekta su na raspolaganju usluga aerodromskog prevoza i iznajmljivanje automobila.

SADRŽAJ:

 • restoran
 • uz plažu
 • posluga u sobi (rum servis) 
 • WiFi u celom objektu 
 • bar

 CENE:

 

 

 

 

 

 

 

Važe opšti uslovi putovanja agecije Aeroturs koje možete pronaći u meniju na našem sajtu.

Organizator Aeroturs licenca OTP br.250/2021  kategorija licence A10, polisa osiguranja 470000045791 od 25.11.2020

Dubai Specijalna ponuda

5 I 6 I 7 I 9 NOĆI › POLASCI › JUN I JUL I AVGUST

 

ORGANIZOVANO PCR TESTIRANJE ZA SVE PUTNIKE U BEOGRADU PRE POLASKA

I U DUBAIJU PRE POVRATKA ČEKIRANI PRTLJAG DO 20kg UKLJUČEN U CENU

Za sve rezervacije do 09.06. 

 

 

PROGRAM PUTOVANJA

6 dana / 5 noći, 8 dana / 7 noći, 10 dana / 9 noći

1. dan › Beograd - Dubai › Poletanje aviona za Dubai u 13.00h (let FZ1746). Sletanje u Dubai u 21.00h. Transfer do hotela i smeštaj. Noćenje.

2.- 5. / 7. / 9. dan › Dubai › Boravak u izabranom hotelu na bazi navedene usluge, vreme predviđeno za odmor, fakultativne izlete i druge aktivnosti.

6. / 8. / 10. dan › Dubai - Beograd › Rani jutarnji transfer na aerodrom. Poletanje aviona za Beograd u 09.00h (let FZ1745). Sletanje u Beograd u 12.00h.

Molimo vas da proverite tačno vreme leta dva dana pre polaska na putovanje

 

KONAČNA CENA ARANŽMANA U cenu aranžmana su uključeni: avio karta, smeštaj, transfer, administrativni troškovi, AERODROMSKE TAKSE, troškovi rezervacije, medjunarodno putno zdravstveno osiguranje, polisu osiguranja od otkaza aranzmana, osiguranje na destinaciji KOJE POKRIVA LEČENJE COVID-19 (FlyDubai osiguranje) Putnicima koji budu pozitivni na PCR testu garantujemo povratak uplaćenih sredstava

 

 

VAŽNE NAPOMENE U VEZI SA PCR TESTOM I TESTIRANJEM U DUBAIJU PRE POVRATKA U SRBIJU:

 Za ulazak u UAE potrebno je priložiti negativan PCR test. Od 31.01.2021. test ne sme biti stariji od 72 sata od vremena uzorkovanja.

 Svim putnicima Wayout agencije smo organizovali testiranje prema sledećem rasporedu:

 Za letove četvrtkom rezervisani su termini: utorkom od 09h do 12h;

 Za letove petkom rezervisani su termini: sredom od 09h do 12h;

 Za letove subotom rezervisani su termini: četvrtkom od 09h do 13h;

 Za letove nedeljom rezervisani su termini: petkom od 09h do 12h;

 Testiranje će se obavljati u Zavodu za biocide I medicinsku ekologiju u ulici Trebevićka 16 u Beogradu, uz maksimalno poštovanje svih procedura prevencije i mera bezbednosti prema zakonima Republike Srbije.

 Rezultati PCR testova će ZAGARANTOVANO biti gotovi u roku od 24 sata, a putnicima će rezultati biti poslati na mail adresu. Putnici koji dolaze na testiranje moraju sa sobom imati uredno plaćenu uplatnicu ili potvrdu banke o izvršenom plaćanju i validan ugovor o putovanju koji je izdat od strane Wayout agencije. Od 01.01.2021. godine cena PCR testa iznosi 9000din. Plaćanje PCR testa putnici moraju izvršiti pre dolaska na testiranje, a uplatu mogu izvršiti prema uplatnici koju mogu preuzeti sa sledećeg linka - http://www.wayout.rs/pdf/uplatnica_pcr.pdf

 Putnicima koji budu pozitivni na PCR testu garantujemo povratak uplaćenih sredstava

 DUBAI - BEOGRAD - Postoje 3 opcije koje su u opticaju za državljane Republike Srbije pri povratku sa putovanja: 1. U saradnji sa avio kompanijom FlyDubai, a uz asistenciju našeg vodiča na destinaciji, putnici uz svoju avio kartu FlyDubai, dan pred povratak sa putovanja, mogu uraditi PCR test u Dubaiju po ceni od 150AED (oko 35EUR). Putnici će rezultat dobiti na svoju e-mail adresu nakon povratka sa destinacije, u roku od 24 do 48 sati i u slučaju negativnog rezultata PCR testa neće biti u obavezi da budu u kućnoj izolaciji - sve detalje i adrese gde se testiranje može obaviti možete pogledati na https://www.flydubai.com/en/plan/covid-19/pcr-test-reduced-rates 2. Putnici koji imaju državljanstvo Republike Srbije koji ne obezbede negativan test ne stariji od 48 sati, moraju biti u kućnoj izolaciji u periodu od 10 dana od datuma povratka sa putovanja; 3. Putnici koji imaju državljanstvo Republike Srbije koji ne obezbede negativan test ne stariji od 48 sati, mogu se testirati na lični zahtev po povratku u Srbiju i u slučaju negativnog PCR testa ne moraju biti u kućnoj izolaciji. Testiranje možete zakazati na portalu - https://euprava.gov.rs/usluge/6096 ;

 

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 Transfer aerodrom - hotel - aerodrom;

 5 / 7 / 9 noćenja u izabranom hotelu na bazi navedene usluge;

 Povratnu avio kartu na relaciji Beograd -Dubai-Beograd kompanijom "FLY DUBAI" (direktan let)

 Aerodromske takse: oko 80 €;

 Usluga licenciranog vodica na nasem jeziku po standardima Ujedinjenih Arapskih Emirata

 Međunarodno zdravstveno osiguranje Dunav osiguranje (za državljane Republike Srbije do 70 godina starosti) u iznosu osigurane sume od 15.000 EUR I polisu od osiguranja od otkaza putovanja

 Polisu osiguranja koja pokriva lečenje virusa COVID-19 na destinaciji, o čemu se putnici moraju informisati preko https://www.flydubai.com/en/plan/covid-19- cover

 

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 PCR test u iznosu od 9000 RSD - Za ulazak u UAE potrebno je priložiti negativan PCR test ne stariji od 72 sata od vremena uzorkovanja.  Obroke i piće na navedenim letovima kompanije Fly Dubai

 Boravišnu taksu na celoj teritoriji UAE (TOURISM DIRHAM, po odluci DTCM-a broj D/000/152/187 od 05.02.2014 ) hotelu na licu mesta (prilikom check in-a ili prilikom check out-a) i iznosi: hoteli 5* ili više 20 dirhama (20 DHS ≈ 4 EUR) po sobi* po noći / hoteli 4*/4*lux 15 dirhama (15 DHS ≈ 3 EUR) po sobi* po noći / - hoteli 3*/3*lux 10 dirhama (10 DHS ≈ 2 EUR) po sobi* po noći hoteli 2*/2*lux 10 dirhama (10 DHS ≈ 2 EUR) po sobi* po noći / *U slučaju suite ili apartmana sa više soba taska se plaća za svaku sobu prema gore navedenim kriterijumima

 Ostale individualne troškove 

 

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate (za rezervacije napravljenje 30.07.2019. i kasnije). Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni. 

 

NAČIN PLAĆANJA:

 gotovinski – uplata avansa u minimalnom iznosu od 60% celokupnog aranzmana u dinarskoj protivvrednosti prilikom prijave, ostatak najkasnije 20 dana pre polaska

 kreditnim karticama ( Visa, Dina card, Master Card, Maestro)

 uplatom preko računa

 na rate bez kamate kreditnim karticama Banca Intesa i Unicredit Banke 

 

VAŽNE NAPOMENE: 

 Putnici su u obavezi da u roku od 48 sati od dana zaključenja ugovora o putovanju dostave fotokopije pasoša na e-mail adresu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. radi dostavljanja ličnih podataka osiguravajućoj kući i izrade polise putnog zdravstvenog osiguranja, osiguranja od COVID19 i osiguranja u slučaju otkaza putovanja. U slučaju naknadne promene pasoša, putnik je u obavezi da organizatoru putovanja bez odlaganja dostavi kopiju novog pasoša radi izmene ugovorene polise osiguranja. U slučaju da putnik propusti da obavesti organizatora putovanja o promeni pasoša, polisa osiguranja neće moći da se iskoristi u slučaju potrebe. Ukoliko putnik ne postupi u skladu sa napomenom, biće u obavezi da samostalno pribavi polisu putnog zdravstvenog osiguranja i osiguranja za slučaj otkaza bez prava na umanjenje ugovorene cene turističkog putovanja. (važi isključivo za državljane Republike Srbije, starosti do 70 godina)

 POSEBNI USLOVI OTKAZA PUTOVANJA:

 U slučaju da putnik otkaže ugovor o putovanju:

 do 34 dana pre početka putovanja (od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana) - zadržava se 400 EUR po osobi (na ime troškova izdavanja avio karte i/ili troškova smeštaja)

 od 33 dana do 21 dan pre početka putovanja (od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana) - zadržava se 75% ukupne cene aranžmana (na ime troškova izdavanja avio karte i/ili troškova smeštaja)

 od 20 dana pre početka putovanja do 1 dan (pre početka putovanja od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana), kao i na dan putovanja - zadržava se 100% od ukupne cene aranžmana (na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja)

 Svaka promena rezervacije po ovom cenovniku (imena ili prezimena putnika, datuma polaska na putovanje ili povratka sa putovanja, promena smeštajnog objekta kao i tipa i strukture sobe) smatra se otkazom aranžmana od strane putnika, i podleže troškovima po posebnim uslovima otkaza aranžmana ovog programa. Nova rezervacija će se vršiti po aktuelnim i objavljenim cenama koje važe na dan nove rezervacije.

 Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze

 Za dobijanje viza za UAE potrebno je prilikom prijave priložiti pasos i sliku u boji na skeniranje ili u visokoj rezoluciji u JPG formatu skeniranu prvu stranu pasoša na kojoj se nalaze podaci putnika, kao I u boji skeniranu sliku dimenzija za pasoš poslati na e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Iznos troškova viziranja se ne vraća u slučaju neodobravanja vize od strane imigracionog odeljenja UAE. Postoji mogućnost da imigraciono odeljenje UAE zahteva dodatnu dokumentaciju u zavisnosti od svakog pojedinačnog slučaja.

 Deca od 0-2 godine plaćaju 100€ i nemaju mesto u avionu

 Cena aranžmana zavisi od raspoloživosti mesta na najjeftinijoj klasi sedišta na letovima avio kompanije u trenutku rezervacije

 Hotel Auris First Central je promenio ime u First Central Hotel Appartment, a usluga, lokacija, izgled hotela I tipovi soba su ostali isti kao I pre promene imena. Hoteli u Dubaiju imaju kategorizaciju od 1* do 5*, dok Hotel Apartments imaju kategorizaciju STANDARD (odgovara kategorizaciji hotela 4*) i DELUXE (odgovara kategorizaciji hotela 5*), a First Central Hotel Appartment ima kategorizaciju STANDARD, a po nasoj proceni odgovara hotelu kategorije 4*Lux;

 Većina hotela ne prima dvoje odraslih i dvoje dece u jednu sobu, te se u tom slucaju vrši upit kod hotela

 Dete koje ima besplatan smeštaj plaća samo iznos karte (i ima sedište u avionu, autobusu, obroke i ostale hotelske usluge osim sopstvenog kreveta) • Dete koje ostvaruje određeni popust ima sve usluge iz programa, osim što umesto standardnog kreveta ima pomoćni ležaj

 Check in u hotelima je posle 14 h, a check out najkasnije do 12 h. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu van navedenog vremena iziskuje dodatna plaćanja koja se vrše direktno na recepciji hotela

 Putnici ne mogu da traže umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova, kao i izostanak obroka zbog izleta, ali se isti može zameniti "lanč paketom"

 Treća odrasla osoba u standardnim sobama plaća za dodatni ležaj cenu koja je izrazena u tabeli

 Raspodelu soba vrši isljučivo osoblje recepcije hotela tako da svi dodatni zahtevi i želje se prosleđuju hotelu, ali organizator putovanja ne može da garantuje ispunjenje, zagarantovana je samo usluga koja je naplaćena

 Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, zašta organizator ne snosi odgovornost. U hotelima koji uslugu ishrane služe po principu švedskog stola (samoposluživanje) postoji mogućnost da se usled nedovoljnog broja gostiju, posluživanje izvrši na osnovu menija što se ne smatra promenom aranžmana.

 Predstvanik organizatora putovanja je obavezan da dočeka i isprati putnike i vrši obilaske prema rasporedu

 U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, potrebno je da obavestite predstavnika agencije na prvom info sastanku ili telefonom a da se o tome napravi zapisnik potpisan od strane putnika i predstavnika agenicje

 Fakultativne izlete organizuje lokalna turistička agencija, prijavljivanje i plaćanje izleta se vrši na licu mesta bez odgovornosti organizatora putovanja ili predstavnika agencije za kvalitet i povoljnost cene

 Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost

 

 Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.

 Cene se mogu korigovati shodno Opštim uslovima putovanja, a u slučaju promena u kursu razmene valuta ili promene tarifa prevoznika. Agencija “Wayout” D.o.o. zadržava pravo promene redosleda sadržaja programa usled vanrednih okolnosti na koje nije mogla uticati.

 „Wayout“ D.o.o. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja  Preporučujemo kupovinu osiguranja od otkaza putovanja. Mogućnost kupovine u agenciji. MOLIMO PUTNIKE DA PAŽLJIVO PROČITAJU OPŠTE USLOVE PUTOVANJA AGENCIJE “WAYOUT” D.O.O. SASTAVNI DEO OVOG PROGRAMA. MOLIMO PUTNIKE DA PROVERE TAČNO VREME POLETANJA AVIONA DVA DANA PRE POLASKA NA PUTOVANJE. PROGRAM PUTOVANJA BR. 752 OD 03.06.2021. Organizator putovanja WAYOUT d.o.o. / Licenca: OTP 29/2021, kategorija A 40 od 07.04.2021.

Page 1 of 30

AGENCIJA AEROTURS

Garancija putovanja

Opšti uslovi putovanja

TA Aero Turs Niš

Opšti uslovi putovanja